Лідерські ініціативи – потреба сучасності

Лідерство – це не особа чи посада. Бути лідером означає прокладати шлях для інших.

Щоб стати лідером, потрібно розуміти закони природи і керуватися дарованими вічними цінностями, розвивати культуру взаємної довіри і поваги, адже коли різні люди працюють в одній команді, над одним проєктом, дуже важливо працювати злагоджено, поважати відмінності, надавати творчий простір для інших людей, показувати особистий приклад.

Саме такі слова можуть охарактеризувати роботу лідерів Бучацької ліги старшокласників. Свою діяльність протягом навчального року представники «Авангарду» презентували 11 травня 2023 року на підсумковому обласному зборі «Лідерські ініціативи – потреба сучасності».

Лідерка учнівського самоврядування Бучацької ліги старшокласників Богдана – Стефанія Тріщук підготувала звіт-презентацію про реалізацію плану роботи Бучацької ліги на 2022/2023 н.р. та про власні проєкти в Бучацькій ТГ, що реалізуються у час війни (зокрема, у рамках реалізації обласної програми впровадження Української Хартії вільної людини в освітніх закладах Тернопільської області на 2021–2024 роки).

Приємно відзначити, що наша українська молодь демонструє діяльнісний патріотизм відповідальних та чесних громадян, які здатні до свідомого суспільного вибору та спрямування своєї діяльності на користь іншим людям і суспільству.

Вкотре переконуємось, що наші лідери учнівського самоврядування є справді тими, що ведуть за собою, є прикладом для наслідування, є активними, вільними, відкритими, успішними та готовими змінювати себе і країну. Все буде Україна!

/Files/images/2023/44827295-0A01-4AD5-937F-FE0789EB79C8.png

Кiлькiсть переглядiв: 27